Upptäck vad som hindrar dig från att komma i mål

Den här gratiskursen ger dig en bra chans att stanna upp och reflektera kring vad det är som gör att du inte kommer i mål med ditt manus. Vad är det som står i vägen för dig? Det är en självstudiekurs som du gör när och var det passar dig.

 • Låt manuset bli färdigt

  Har du ett första utkast som blivit liggande eller har du fastnat i ditt skrivande? Kursens syfte är att ge dig en liten skjuts framåt, få dig att komma över kullen som du råkat hamna vid och på så vis komma vidare med manuset. Jag tror inte på någon mirakelkur, det är trots allt du som ska göra jobbet, men jag tror att det är bra att stanna upp och reflektera.

 • För vem?

  Kursen är för dig som skriver och som någon gång har tänkt något av följande: "Vem är jag som tror att jag ska kunna skriva en bok?" "Vad ska alla andra tänka när jag säger att jag skriver en bok?" "Jag älskar att skriva men jag har så lite tid." "Jag har en berättelse som måste komma ut men jag vet inte hur man gör."

 • Resultat

  Min förhoppning är att du ska få möjlighet att aktivt reflektera över vad det är som hindrar dig från att komma i mål med ditt skrivande och att det ska hjälpa dig att ta dig över de hinder som uppstår på ett enklare och mer lustfyllt sätt.

Kursinnehåll

Kursledare

Jag som leder kursen och driver Manuskonsult heter Erica Eklund. I bagaget har jag tolv års undervisning på gymnasiet där jag var förstelärare i svenska och tyska. Idag är jag diplomerad lektör och ägnar mig helhjärtat åt mitt företag där jag coachar författare vidare i deras skrivande.

 • Erica Eklund

  Lektör och manusutvecklare

  Erica Eklund